Кадър MEGGLEПореден сериозен инвеститор затваря завод в България. Производствените мощности на млекопреработвателната

...
Кадър MEGGLEПореден сериозен инвеститор затваря завод в България. Производствените мощности на млекопреработвателната
Коментари Харесай

Немската MEGGLE затваря завода си в Шумен и освобождава служителите

Кадър MEGGLE

Пореден сериозен вложител затваря цех в България. 

Производствените мощности на млекопреработвателната компания MEGGLE в Шумен ще бъдат затворени. Това ще се случи наесен, като личен състав от 95 души ще бъде освободен. Това излиза наяве от прессъобщение на компанията до медиите.

В него се изяснява, че тази стъпка е подхваната от немската MEGGLE Group като част от усъвършенстване и преструктуриране на бизнес интервенциите си в Югоизточна Европа.

“MEGGLE Group взе това мъчно, само че неизбежно решение след съществено изследване на другите благоприятни условия. Продължаващата пандемия в допълнение форсира този развой на преструктуриране. Като обществено виновна компания, през идващите 5 месеца от преходния интервал към променения бизнес модел, MEGGLE България ще поддържа своите чиновниците и сътрудници според условията на закона и положителните бизнес практики ”, се споделя още в прессъобщението, като се прецизира, че MEGGLE България не напуща страната, а ще продължи да предлага на българския пазар своите артикули.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР